NAF Farrier Solution

Is een dikke vloeibare hoefverzorging verpakt in een handige verpakking met een bijgeleverde kwast voor extra gemak en hygiënisch gebruik. De kwast ligt makkelijk in de hand zodat het makkelijk op de hoef kan worden aangebracht.

€19,95
NAF Omega Olie 2.5L

Het voeren van olie is een vast onderdeel van veel diëten voor paarden. Steeds meer wordt olie gebruikt als onderdeel van de energieleverancier in de voeding. De superieure kwaliteit en het vetzuurprofiel van Omega Olie maken het ideaal voor dit doel.

€25,95
NAF OESTRESS 2.5KG

Ondersteunt op natuurlijke wijze de hormonale cyclus van de merrie door zich te richten op de diepere oorzaken van het ongemak, dat zich uit in stemmingswisselingen.

€183,95
NAF Superflex 800g

Superflex is de juiste combinatie: een wetenschappelijk uitgebalanceerde samenstelling van gemakkelijk absorbeerbare glucosamine en chondroïtine, de hoogste kwaliteit MSM, plus de toegevoegde voordelen van een krachtige antioxidantformule. Paardengewricht

€59,95
Pavo Pavo Healthy Treats Brandnetel 12 x Z1

Pavo Healthy Treats zijn gezonde én lekkere paardensnoepjes om je paard of pony te belonen of extra te verwennen. Deze paardensnoepjes van Pavo zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en bevatten – in tegenstelling tot veel andere snoepjes – geen g

€4,95
Pavo Pavo MuscleBuild, 3 kg

Ben je een jong paard aan het inrijden, maar blijft de bespiering wat achter? Of heb je een sportpaard, maar je wilt de spiermassa meer opbouwen? Het is goed om te weten dat een paard nooit méér spieren kan krijgen; de hoeveelheid is genetisch vastgelegd.

€43,50
NAF BLN 500G

Is gemaakt om voedingsondersteuning van bloed, lever en nieren te geven, de grote ontgifters en schoonmakers van het lichaam!

€47,50
NAF APPELAZIJN 2.5 LT

Appelazijn is een goede bron van vitamine A en C en de mineralen calcium en fosfor.

€16,75
NAF MAGIC LIQUID 5LT

Five Star Magic is een natuurlijk rustgevend middel voor paarden dat zich op een belangrijk punt onderscheidt.

€199,95
NAF MAGIC POEDER 15KG

Five Star Magic is een natuurlijk rustgevend middel voor paarden dat zich op een belangrijk punt onderscheidt.

€527,50
NAF RESPIRATOR BOOST 500ML

De unieke mix van voedingsstoffen die het mucosale immuunsysteem van de luchtwegen en het delicate longweefsel zelf ondersteunt.

€29,50
NAF D-Tox 500g

D-tox bevat een uniek complex van wetenschappelijk onderzochte, natuurlijke antioxidanten. Hiermee kunnen vrije radicalen veilig uit het lichaam worden gespoeld en wordt het natuurlijk evenwicht van het lichaam behouden. Hard werken en stressvolle periode

€42,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Wij zijn op vakantie van 24-10-2020 t/m 29-10-2020. Eventueel geplaatste bestellingen worden op 30-10-2020 verzonden. Verbergen