Over ons

Equinique Paardenspeciaalzaak Bianca

Hee, wat leuk dat je er bent! Mijn naam is Bianca Princen en ik ben de eigenaresse van De Huisdier Boutique en Equinique. Leuk je te ontmoeten!

Hou jij ook zo van dieren en alles wat ermee te maken heeft? Dan zit je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen alles voor je regelen wat je nodig hebt. Staat het niet online? Neem gerust contact met ons op en we kijken wat we kunnen doen!

Equinique is ontstaan uit de behoefte voor een paardenspeciaalzaak in omgeving Weert met modieuze rijkleding, stijlvolle dekjes en dekens, prachtige en diervriendelijke verzorgingsproducten en verantwoorde voeding en supplementen. Daarom kiezen we uitsluitend voor de beste producten, om deze reden zullen we niet altijd de allergoedkoopste producten aanbieden, maar staan we wel voor de beste kwaliteit.

Op 1 juni 2020 zijn we officieel ingeschreven in de Kamer van Koophandel. De laatste details moesten toen nog gelegd worden aan de webshop. Daardoor is de webshop uiteindelijk op 12 juni 2020 live gegaan. We begonnen met alleen Harry's Horse, als snel volgde ook HB Ruitersport en NAF.

Daarna volgde merken zich in rap tempo op en was het tijd om aan een showroom te gaan denken.

Op 11 november 2020 hebben wij deze showroom dan ook geopend! Koop jij dus liever in de winkel dan online? Kom gerust eens langs!

De showroom is geopend op afspraak en is gevestigd aan:

Ensebroekerweg 1
6037 NV Kelpen-Oler

De Huisdier Boutique is ontstaan vanuit het idee om naast ruitersportartikelen, ook artikelen voor honden en katten aan te bieden. Vanuit De Huisdier Boutique verkopen wij merken als Dog with a Mission, Dogstories, PoopyGo, CoolPets en sindskort ook hondenvoer van Imperial Food. Momenteel zijn wij de enige aanbieder van Imperial Food in Limburg! Wil jij kwalitatief het beste voer tegen een redelijke prijs? Vraag gerust een proefpakket aan!

Meer weten? Neem gerust contact met ons op via [email protected] of [email protected]!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »