equiXtreme Tack Cleaning Sponge

Robuuste onderhoudsspons met bijzonder fijn oppervlak. Speciaal ontwikkeld voor leerverzorging. Hoge dichtheid, raakt niet te verzadigd met het gebruikte verzorgingsproduct. Wasbaar. Ook geschikt voor gebruik bij paarden.

€0,90 €1,00
Beschikbaar
equiXtreme Mane&Tail Detangler

Overmatig kammen van manen en staart zonder gebruik van een geschikt verzorgingsproduct leidt tot haarbreuk en het verlies van enorme hoeveelheden haar. Onze equiXTREME Detangler ontwart gemakkelijk zelfs de langste manen en staart en maakt het gemakkelij

€8,75 €17,50
Beschikbaar
equiXtreme Leather Conditioner

De equiXTREME® leerconditioner is speciaal ontwikkeld voor een snelle verzorging na het reinigen.

- geschikt voor alle glad leer
- gebruiksklare oplossing om op te spuiten
- verzorgt en beschermt het leer
- geeft een schitterende glans
- waterafsto

€9,90 €11,00
Beschikbaar
equiXtreme Farrier's Hoof Rescue

Droge grond en weersomstandigheden kunnen de hoefhoorn gemakkelijk uitdrogen en de hoornelementen broos en stijf maken. Als gevolg hiervan ontstaan ​​breuken en scheuren in de hoornwand, die, indien onbehandeld, tot ernstige schade kunnen leiden.

Overm

€8,75 €17,50
Beschikbaar
equiXtreme Vital Shampoo White

Eigenaren van onze lichtgekleurde grijze paarden weten hoe moeilijk het is om hardnekkig gras en stalvlekken te verwijderen!

Onze equiXTREME Vital Shampoo White bevat krachtige actieve ingrediënten voor de zachte, maar ook effectieve reiniging van alle

€6,25 €12,50
Beschikbaar
equiXtreme Vital Shampoo

De equiXTREME ® Vital Shampoo is speciaal afgestemd op de pH-waarde van de paardenhuid en is daarom bij uitstek geschikt voor regelmatig gebruik - voor alle vachtkleuren
- mild maar krachtig
- Lost zelfs hardnekkig vuil op
- gemakkelijk te gebruiken e

€4,00 €8,00
Beschikbaar

Be equi be XTREME – Wat we doen, doen we met passie!

Hoeveel tijd je ook investeert in de verzorging van je paard, je kunt altijd wat hulp gebruiken voor de perfecte afwerking.

Dit is precies onze missie: Verzorgingsproducten perfect afgestemd op ons partnerpaard, eenvoudig in gebruik en zonder compromissen!

Tijdens de ontwikkeling en productie vertrouwen we op de knowhow van echte paardenmensen en we nemen uw feedback graag mee in de verdere ontwikkeling van onze producten. We houden niet vast aan oude tradities, maar durven verder te kijken dan onze eigen neus om u een assortiment eigentijdse en innovatieve producten aan te bieden.

Alle producten worden ontwikkeld en vervaardigd volgens de aspecten “kwaliteit, duurzaamheid, efficiëntie en compatibiliteit voor het paard”.

Wij geven onze kennis graag aan u door in trainingen en reguliere evenementen, want alleen degenen die de achtergrond van uitgebreide paardenverzorging begrijpen, kunnen hun paard in de beste conditie houden met de correct toegepaste producten en het in een onberispelijke glans presenteren.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »