Zandona

Zandona's missie is het beschermen van uw passie voor paardrijden. Hun doel is de tevredenheid van hun klanten. Ze houden net als u van paarden en paardrijden, daarom proberen ze deze passie te beschermen door u hoogwaardige beschermingsmiddelen te bieden, zodat u uzelf en uw paard in elke discipline optimaal kunt beschermen.

Ze zijn ervan overtuigd dat het beschermen van onszelf tijdens het rijden van fundamenteel belang is, dus Zandona werkt elke dag om hun boodschap te delen met alle rijders over de hele wereld: Protect Your Passion!

Zandona Peesbeschermer Carbon Air Techno Fur

"CARBON AIR TECHNO-FUR Tendon" zijn springpaardenlaarzen die ontwikkeld zijn ter bescherming van het paard en worden gekenmerkt door de voering van kunstbont (techno-fur).

De kunstbont is geen natuurlijke thermoregulator en heeft niet dezelfde eigensch

€134,90
Beschikbaar
Zandona Carbon air Tendon

De 100% in Italië gemaakte "CARBON AIR Tendon" is bestudeerd om springpaarden te beschermen tegen botsingen en kneuzingen bij de kogel van de voorpoot en een deel van het kanon, terwijl ze peesondersteuning bieden. Ze zijn samengesteld uit een externe TPU

€129,90
Beschikbaar
Zandona Royal Bell

Lichtgewicht en 100% Made in Italy Dressuur springschoenen gemaakt van goede kwaliteit neopreen met kunsthuid buitenkant en ontwikkeld om de hoef te beschermen tegen schokken, krassen en wrijving.

Het dubbele klittenband zorgt voor een optimale bevesti

€54,90
Beschikbaar
Zandona Fetlock Carbon Air Techno fur

"CARBON AIR TECHNO-FUR JUNIOR fetlock" zijn springpaardenlaarzen die ontwikkeld zijn ter bescherming van de kogel van het jonge paard (ze voldoen aan de internationale regels voor "jonge paarden") en worden gekenmerkt door de voering van kunstbont (techno

€89,90
Beschikbaar
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »