Zandona Superior Air pastern

De "SUPERIOR AIR Pastern" -omslag is bestudeerd om te verdedigen tegen botsingen en kneuzingen van de koot, gebied dat de meeste verbanden en kogelbeschermers niet bedekken. Ze worden gebruikt om eventuele stoten te absorberen met palen / schermen...

€20,94 €34,90
Beschikbaar
Zandona Fetlock Carbon Air Techno fur

"CARBON AIR TECHNO-FUR JUNIOR fetlock" zijn springpaardenlaarzen die ontwikkeld zijn ter bescherming van de kogel van het jonge paard (ze voldoen aan de internationale regels voor "jonge paarden") en worden gekenmerkt door de voering van kunstbont (techno

€53,94 €89,90
Beschikbaar
Zandona Peesbeschermer Carbon Air Techno Fur - zwart, maat M

"CARBON AIR TECHNO-FUR Tendon" zijn springpaardenlaarzen die ontwikkeld zijn ter bescherming van het paard en worden gekenmerkt door de voering van kunstbont (techno-fur).

De kunstbont is geen natuurlijke thermoregulator en heeft niet dezelfde eigensch

€80,94 €134,90
Beschikbaar

Zandona's missie is het beschermen van uw passie voor paardrijden. Hun doel is de tevredenheid van hun klanten. Ze houden net als u van paarden en paardrijden, daarom proberen ze deze passie te beschermen door u hoogwaardige beschermingsmiddelen te bieden, zodat u uzelf en uw paard in elke discipline optimaal kunt beschermen.

Ze zijn ervan overtuigd dat het beschermen van onszelf tijdens het rijden van fundamenteel belang is, dus Zandona werkt elke dag om hun boodschap te delen met alle rijders over de hele wereld: Protect Your Passion!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »