Nieuwe ruitersportzaak Equinique opent deuren showroom

  • Geplaatst op
  • Door Bianca Princen
Nieuwe ruitersportzaak Equinique opent deuren showroom

Op 11 november 2020 opent de showroom van Equinique Ruitershop voor het eerst haar deuren. De ruitersportzaak gelegen aan de Ensebroekerweg 1, te Kelpen-Oler viert haar opening door middel van een openingsweek van 11 november tot en met 15 november 2020. Daarnaast krijgen de eerste 50 klanten een leuke goodie bag cadeau.

Paardenstad Weert

 

Paardenstad Weert heeft sinds enkele jaren geen eigen ruitersportzaak meer. “Een ruitersportzaak in de buurt van een stad als Weert met al zijn paardenliefhebbers is een must”, aldus Bianca Princen, eigenaresse van Equinique. Om deze reden is zij in juni van dit jaar een webshop in ruitersport artikelen begonnen (www.equinique.nl). Dat hier snel een showroom bij zou komen, is vanaf het begin de wens geweest.

 

Divers assortiment

 

Sinds de lancering van de webshop breidt deze snel in assortiment uit en groeit de bekendheid. Ondertussen bereiden ze de showroom voor, voor de opening in november. “Voor een beginnende ruitersportzaak hebben we al een redelijk ruim assortiment. Zo hebben we reeds merken als Bucas, GPA, NAF, Zandona en Harcour aan ons assortiment mogen toevoegen.” zegt Bianca. De ruitersportzaak biedt eigenlijk alles behalve zadels. Wel wordt er nog gekeken naar een samenwerking met een zadelmaker uit de buurt.

 

Extra services

 

Naast de fysieke producten levert Equinique ook al enkele diensten. Wat dacht je van een dekenwasservice voor het wassen van je dekens, zadeldekjes en peesbeschermers? Maar ook is een samenwerking met Anna Scarpati aangegaan voor het personaliseren van artikelen, van zadeldekjes tot stalgordijnen. Ook start Equinique met een sokkenabonnement, zodat je nooit meer je rijsokken hoeft te zoeken!

 

Openingsweek

 

Om de opening van de showroom te vieren, houden we een klein feestje tijdens onze openingsweek. Deze openingsweek is van woensdag 11 november t/m zondag 15 november. De showroom is tijdens deze week geopend op woensdag t/m vrijdag van 13.30 uur tot 17.30 uur, op zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur en op zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Als extraatje krijgen de eerste 50 klanten een leuke goodie bag cadeau bij besteding vanaf € 25,-.

 

Over Equinique

 

Equinique is ontstaan uit de behoefte voor een ruitersportzaak in de omgeving van Weert met modieuze rijkleding, stijlvolle dekjes en dekens, prachtige en diervriendelijke verzorgingsproducten en verantwoorde voeding en supplementen. Daarom kiest Equinique uitsluitend voor de beste producten. We staan voor de kwaliteit van onze producten en de service die we aan onze klanten willen bieden! Bekijk het volledige assortiment op www.equinique.nl.

Saldo cadeaubon controleren

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »