Stal bouwen

Wil jij je eigen paardenstal (laten) bouwen? Wij kunnen je hiermee helpen!

Samen met een professioneel timmerbedrijf dat al meerdere paardenstallen heeft gemaakt, zullen wij ook van jou een tevreden klant maken. Van het verbouwen van een bestaande schuur of stal, tot het compleet nieuw bouwen van een luxe paardenstal van alle gemakken voorzien. Stallen, boxen en omheiningen, wij regelen het voor je!

Omheining

Heb je al een rijbak, maar moet hier nog een omheining om heen? Wil je een nieuw of reeds bestaand stuk weiland omheinen? Of wil je een stuk omheining om je tuin? Wij kunnen dit voor je realiseren.

Paardenboxen

Heb je een bestaande stal, maar zijn de boxen aan vervanging toe of moeten deze gerepareerd worden? Ben je op zoek naar boxen voor in je nieuwe stal? Neem contact met ons op en zie wat wij voor je kunnen betekenen!

Paardenstallen

Van eenvoudige buitenstal tot luxe grote paardenstal, wij maken het voor je. Van fundering tot afwerking, van paardenboxen tot zadelkamer.

Rijhal of buiten rijbak maken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Ook elektriciteit, loodgieterswerk en dakbedekking kunnen wij voor u regelen.

Meer weten?

Meer weten of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op via [email protected].

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Wij zijn op vakantie van 24-10-2020 t/m 29-10-2020. Eventueel geplaatste bestellingen worden op 30-10-2020 verzonden. Verbergen