Welkom bij Equinique!

  • Geplaatst op
  • Door Bianca Princen
Welkom bij Equinique!

Yes! De webshop is geopend en de eerste order is al binnen. Wat is de site mooi geworden, he? Super trots! Met enkel ervaring met manegepaarden, bleek het openen van deze webshop een mooie uitdaging. Wat heb ik nu al veel bijgeleerd over alles wat de paardensport is en hoeveel verschillende merken er wel niet zijn. Het vinden van merken die bereid zijn om een startende webshop de kans te geven, bleek een hele klus. Maar toen de eerste "JA" zei, volgde er al snel nog een paar en dus zijn we van start!

Harry's Horse

Zoals al gezegd, bleek het vinden van merken die een startende webshop een kans willen geven makkelijker gezegd dan gedaan. De afwijzingen vielen binnen, maar ik wist zeker dat het moest gaan lukken.

 

En daar kwam het verlossende telefoontje. Harry's Horse wilde graag met me in gesprek over wat we voor elkaar konden betekenen. Na het leuke gesprek met de vertegenwoordiger kwamen ook nog een paar andere merken ter sprake waar ik het zeker moest proberen. Wat bleek: wanneer er eenmaal één merk bereid was een samenwerking aan te gaan, volgen er meer. De start van de webshop was een feit!

 

HB, Harcour, NAF

Toen de webshop eenmaal live was en er ook daadwerkelijk iets te zien was op www.equinique.nl, wilde ook HB Ruitersport de samenwerking aangaan. Niet lang daarna kwam een telefoontje dat ook Harcour de samenwerking zag zitten en zodra de nieuwe collectie klaar is, komt de vertegenwoordiger langs. Ook bij NAF bleek dat een live webshop het recept te zijn voor een samenwerking.

 

Verwachtingen

Omdat ik naast het opstarten van Equinique nog een parttime baan heb, wordt me veel gevraagd wat mijn verwachtingen zijn van de webshop. Mijn antwoord? We zien wel wat de toekomst brengt! Ik heb goede hoop dat de webshop een succes wordt! Maar ik weet vooral dat ik van de opstart alleen al veel heb geleerd en vooral heb genoten!

Saldo cadeaubon controleren

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »